Locaties & routebeschrijving seizoen 2020-2021

De Kunsthistorische Salon Camille Claudel in Context wordt op twee locaties en online gegeven. Op de locaties houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM waardoor slechts een beperkt aantal mensen kan deelnemen. Online, daarentegen, hebben we de capaciteit uitgebreid tot 1000 deelnemers. Wanneer je een keer verhinderd bent op jouw locatie, kun je de lezing online volgen waardoor je nooit een lezing hoeft te missen. Door de 1,5 meter is het niet mogelijk om op een andere locatie de lezing te volgen.

Heb je vragen? Aarzel niet om ons een bericht te sturen!
teamkarinhaanappel@gmail.com

We wensen je een hele fijn Salon toe!

 

Locatie Arnhem

Locatie Arnhem (max. 30 deelnemers)
Baptistengemeente Arnhem Centrum
Willem Kleeflaan 6
6824 AS Arnhem

De Willem Kleeflaan is een zijstraat van de Velperweg, op 5 minuten loopafstand stopt de bus. Station Arnhem Velperpoort is 10 minuten lopen. In de omgeving rondom de Baptistenkerk kun je gratis parkeren. Klik hier voor een routebeschrijving.

De Salonlezingen vinden plaats in de grote kerkzaal. Alle stoelen staan 1.5 meter uit elkaar. Er zijn geen tafels, maar de locatie beschikt over voldoende harde onderleggers om op schoot te kunnen schrijven. 

De lezingen zijn op maandagochtend. Vanaf 10.00 uur is de zaal open en kun je een kopje koffie of thee krijgen. Om 10.30 uur starten de lezingen. Rond 11.30 uur hebben we pauze met koffie, thee en iets lekkers. De lezingen zijn om 13.00 uur afgelopen. 

Data van de Salonlezingen: 28 september, 14 november online vanwege corona, 14 december, 11 januari, 8 februari, 15 maart

Locatie Tilburg

Locatie Tilburg (max. 30 deelnemers)
Boerke Mutsaers
Vijverlaan 2
5042 PZ Tilburg

De locatie heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Stel je navigatie hiervoor in op Meerkoldreef, 5042 PN Tilburg. De bus stopt aan de Vijverlaan en station Tilburg Universiteit ligt op 5 minuten lopen. Klik hier voor een routebeschrijving.

De Salonlezingen vinden plaats in de vijverzaal. Alle stoelen aan tafels staan 1.5 meter uit elkaar. 

De lezingen zijn op donderdagochtend. Vanaf 09.30 uur is de zaal open en kun je een kopje koffie of thee krijgen. Om 10.00 uur starten de lezingen. Rond 11.00 uur hebben we pauze met koffie, thee en iets lekkers. De lezingen zijn om 12.30 uur afgelopen. 

Data van de Salonlezingen: 1 oktober, 14 november online vanwege corona, 17 december, 14 januari, 11 februari, 18 maart

De lezingen zijn online live bij te wonen op zondagochtend. Alle deelnemers krijgen een dag van te voren een persoonlijke link om live aanwezig te zijn. Een uur voor aanvang wordt er nog een herinneringsmail gestuurd. Om 10.30 uur starten de lezingen, er is geen pauze. Vragen worden na afloop van elke lezing beantwoord. De lezingen zijn om 13.00 uur afgelopen. Nadat we de opname hebben ontvangen van ons webinarsysteem wordt deze in de online leeromgeving geplaatst en is je persoonlijke link niet meer geldig.

Data van de Salonlezingen: 4 oktober, 14 november (deze keer op zaterdag), 20 december, 17 januari, 14 februari, 21 maart 

© Kunstgeschiedenis Academie | Kunsthistorica Karin Haanappel | All Rights Reserved

Op alle diensten & producten zijn onze algemene voorwaarden & privacy verklaring van toepassing