Kunsthistorische Salon: lezingenreeks

Ieder seizoen, van oktober tot en met mei (in november & december zijn er geen lezingen), staat er ieder jaar een nieuw onderwerp centraal in de Kunsthistorische Salon. Gedurende zes Salonlezingen wordt dit onderwerp tegen het licht gehouden, uitgediept en in context geplaatst. Hierdoor heb je na afloop van de lezingenreeks een mooie verbreding en verdieping op het thema gekregen.

De Salonlezingen worden online gegeven. Als deelnemer aan de lezingenreeks heb je toegang tot de opnames van de Salonlezingen (en aanvullingen) in onze online leeromgeving. Na afloop van de lezingenreeks heb je nog een half jaar toegang tot de opnames in de online leeromgeving. Bovendien heb je gedurende het seizoen dat je deelneemt ook toegang tot The Story of Art Community, KLIK HIER voor meer informatie.

De KHSalon lezingenreeksen zijn eenmalig en worden niet on-demand beschikbaar gesteld, ze zijn alleen te volgen in het seizoen dat ze aangeboden worden. 

Onderwerpen:
Seizoen 2025-2026: Het Post-Impressionisme in Context
Seizoen 2024-2025 is er geen KHSalon
Seizoen 2023-2024: Het Impressionisme in Context
Seizoen 2022-2023: Art Nouveau in Context 
Seizoen 2021-2022: Frida Kahlo in Context 
Seizoen 2020-2021: Camille Claudel in Context
Seizoen 2019-2020: Het Surrealisme in Context 
Seizoen 2018-2019: Der Blaue Reiter in Context 

Wees welkom om mee te doen aan een lezingenreeks.

Karin X
#kunstmaaktgelukkig

Kunsthistorica Karin Haanappel
www.karinhaanappel.nl
www.kunstgeschiedenisacademie.nl 

Op al onze activiteiten, zowel betaald als gratis, zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing (zie de link onderaan deze pagina). Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. 

Seizoen 2025-2026: Het Post-Impressionisme in Context

De Salonlezingen vinden ONLINE plaats op vrijdagochtend

maart 2025 is er meer informatie

tijdelijk is Frida Kahlo in Context open !

nieuwsbrief

Wil je meer #kunstmaaktgelukkig abonneer je dan kosteloos op mijn nieuwsbrief door op de foto hieronder te klikken. Regelmatig vertel ik over mijn fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent.