Kunsthistorische Salon: kunst van de maand

Zomer 2021 heb ik mijn bibliotheek verhuisd naar een fraai kantoorpand, op loopafstand van mijn huis. Temidden van mijn duizenden boeken heb ik een plek gecreëerd voor mijn online lezingen en ontstond het idee om regelmatig (vaak maandelijks) een lezing te geven over een tentoonstelling, net verschenen boek of interessante kunstenaar m/v. Precies zoals ik in 2009 de Kunsthistorische Salon startte in Kunsthuis Rosmalen, maar nu aangepast aan onze huidige tijd.

Een kunst van de maand lezing duurt ruim 2,5 uur en geef ik live via ons webinarsysteem (zonder pauze). Daarna wordt de opname, voorzien van aanvullingen, in de online leeromgeving geplaatst en hebben de deelnemers nog een maand toegang. Ook is het mogelijk de kunst van de maand lezing na afloop on-demand te bestellen, ook dan heb je een maand toegang. Alle kunst van de maand lezingen hebben vaste prijzen: €35,00 per persoon per lezing.

Voor het overzicht van de lezingen die on-demand verkrijgbaar zijn én de lezingen die in het vooruitzicht staan, verwijs ik je graag naar de website van de Kunstgeschiedenis Academie.

Wees welkom om een of meerdere lezingen te volgen.

Karin X
#kunstmaaktgelukkig

Kunsthistorica Karin Haanappel
www.karinhaanappel.nl
www.kunstgeschiedenisacademie.nl 

Op al onze activiteiten, zowel betaald als gratis, zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing (zie de link onderaan deze pagina). Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar mijn Team: teamkarinhaanappel@gmail.com en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. 

 

nieuwsbrief

Wil je meer #kunstmaaktgelukkig abonneer je dan kosteloos op mijn nieuwsbrief door op de foto hieronder te klikken. Regelmatig vertel ik over mijn fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent.