De Kunsthistorische Salon actueel

Ieder seizoen, van oktober tot en met maart, staat er een nieuw onderwerp centraal in de Kunsthistorische Salon. Gedurende zes Salonlezingen (op locatie en online) wordt dit onderwerp tegen het licht gehouden, uitgediept en in context geplaatst. 

Locaties
De Salonlezingen worden op drie locaties aangeboden: Baptistenkerk in Arnhem (maandagochtend), nader te bepalen locatie in Tilburg (donderdagochtend), Kunsthuis Rosmalen (vrijdagavond). 

NB. Mochten de maatregelen rondom corona ertoe leiden dat de Salonlezingen niet (of gedeeltelijk) op locatie kunnen plaatsvinden, zullen deze online doorgaan. Alle groepen worden dan samengevoegd en zullen de online lezing gezamenlijk volgen (of de opname bekijken in de online leeromgeving).

Een half uur voor aanvang van de lezing staat er op alle locaties koffie & thee voor de deelnemers gereed. Kom op tijd, geniet van je kopje koffie of thee en zoek op je gemak een plekje uit om de lezing te volgen. De Salonlezingen op locatie hebben een pauze met koffie & thee  en lekkernijen. Na afloop is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Al met al duren de Salonlezingen op locatie zo’n 3 uur (inclusief het half uur vooraf en de pauze in het midden),

Online
De online Salonlezingen vinden live plaats via ons webinarsysteem op zondagochtend. Als deelnemer aan de KHSalion krijg je van het Team een persoonlijke link om live aanwezig te zijn. Na afloop komt de opname in de online leeromgeving en is je persoonlijke link niet meer bruikbaar. Voor koffie & thee met wat lekkers mag je zelf zorgen. We hebben online geen pauze (mede omdat dit voor een opname niet handig is). Na afloop is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Al met al duren de online  Salonlezingen zo’n 2 tot 2,5 uur (inclusief de vragen).

Seizoen 2021-2022 Frida Kahlo in Context

nieuwsbrief

Wil je meer #kunstmaaktgelukkig abonneer je dan kosteloos op mijn nieuwsbrief door op de foto hieronder te klikken. Regelmatig vertel ik over mijn fascinerende werk als kunsthistorisch onderzoeker, schrijver en docent.